Transilvania Rally

29-cluj2012

Anul a inceput cum nu se putea mai bine pentru noi. Timpul a trecut foarte repede si, ajunsi la Cluj pentru ultima etapa de asfalt de anul acesta, eram porniti spre un rezultat bun. Vroiam sa treaca repede acest minunat raliu ca sa avem timp sa pregatim Raliul Sibiului cat mai bine. Insa, ca sa vezi, motorul masini nu a fost de acord cu noi si la 200 metri dupa startul pe PS3 pur si simplu s-a oprit. Daunele cauzate de ruperea curelei de distributie inca nu sunt cunoscute. Insa ne asteptam la ce e mai rau...

Transilvania Rally a fost a 4-a etapa din acest an si ultima pe asfalt. Prin configuratia de anul acesta, raliul a fost unul nou pentru majoritatea echipajelor, mai mult, proba Faget fiind una mixta, 4.5 km pe macadam - 3.5 km pe asfalt. Noi am pornit lupta cromometru destul de motivati. Sigur ca inca mai avem multe de invatat legat de dictare, pilotat si alte lucruri legate de curse, insa pana in momentul abandonului eram pe pozitia a 5-a la doua roti motrice si pe 3 la clasa. Rezultate care ne pastrau pe locurile fruntase in clasamentele mai sus mentionate.

Deoarece raliul s-a terminat devreme pentru noi, sambata am mers pe probe sa ne uitam la colegi nostri. Am fost surprins sa vad in ce ritm se merge pe probele speciale. Toti piloti sunt de admirat, fie ca ei sunt foarte rapizi sau spectaculosi pe viraje.

Pregatirile pentru Sibiu au inceput, eu ma pregatesc fizic ca pana la raliu sa pot ajunge intr-o forma cat mai buna, iar masina va primi in cel mai bun caz doar o chiuloasa noua....

Abandonul de la Cluj nu ne-a demoralizat, clar ca nimeni nu poate fi de vina pentru ce s-a intamplat, iar vorba fie "what doesn't kill you, makes you stonger". Asa ca la raliul de casa sa va astepati la rezultate cat mai bune de la noi.


Va asteptam pe probe,
Sebastian

foto: Rallyzoom.ro

Ready for Transilvania Rally

img 1471

De miercuri a inceput Transilvania Rally. Suntem gata cu recunoasterile, ne pregatim de start. Fiind ultimul raliu pe asfalt, vreau sa facem un rezultat bun, sa plecam cat se poate de motivati pentru Raliul Sibiului.

Deocamdata tot merge perfect, astept cu nerabdare proba mixta din seara aceasta. Va asteptam pe probe!


Cu bine,

Sebastian

foto: Rares Fetean/www.rallymax.ro

Page 3 of 4

<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>